Hétfő - Péntek: 09:00 - 17:00

Online árajánlatkérés / Visszahívás kérése

Írja meg kérem milyen munkával bízna meg bennünket. Minél több részletet ad meg, annál pontosabb árajánlatot tudunk Önnek ajánlani. Amennyiben visszahívást szeretne, kérem írja meg ezt is.

Palatető felújítás bontás nélkül - Palatető szigetelés

Rövid ismertető cégünkről. Társaságunk 2005-ben alakult családi vállalkozás. Fő tevékenységünk, Palatető felújítás bontás nélkül. A Cégünk több éves tapasztalattal a háta mögött kínálja Önnek szolgáltatásait: Palatető felújítás, pala felújítás, gyorsan, tisztán, bontás nélkül! Az elmúlt évtizedekben több millió négyzetméter palatető épült országszerte, melyek mára elöregedtek , beáznak ,felújításra szorulnak, erre kínálunk egy megfizethető és megbízható megoldást, az osztrák Villas™ cég color szigetelőanyagával. Ez az eljárás a Palatető felújítási eljárások közül a legköltséghatékonyabb, esztétikus, beázásmentes és 12 év írásos garanciát vállalunk rá!

Miért éri meg Önnek minket választani?

Ha eddig még nem győztük volna meg, íme néhány további érv amellett miért is érdemes Önnek minket választania.

  • Több éves tapasztalat palatető felújításban, palafelújításban, palatető szigetelésben
  • Profi szakemberek
  • Garantáltan csak minőségi anyagokat használunk
  • Az ország egész területén megtalálhatóak vagyunk
  • Folyamatos tetőfedési akciókkal várjuk megrendelőinket
  • Ingyenes tetőfelmérés, ingyenes ajánlatkérés, palatető felújításra, palatető szigetelésre
  • 12 év írásos garanciát válalunk !
Palatető felújítás bontás nélkül - Palatető szigetelés

Telefonszámunk+36 (30) 860-5016

Kérjen visszahívást

Cikkek palatető felújítás témában

Azbesztmentesítés

Nagy mennyiségben keletkezik az építési bontás során tetőfedő azbeszt-pala, mely egészségügyi kérdéseket is felvet. Az azbesztcement palafedés bontásakor veszélyes hulladéknak minősül, EWC kódja 17 06 15. A 2014-2020-as OHT tartalmaz előirányzatokat a 2.4.6.12. pontban, az azbeszt-pala számára a lerakók meghatározását és ütemezését is. Viszont az utóbbi időben a szeszélyes időjárás, a jégesők az azbesztpala tetőket teljesen tönkreteszik. Másrészt az azbesztrost akkor okozhat veszélyt, ha a pala megsérül: elreped vagy eltörik. A palatetők élettartama 20–40 év, és mivel a palát tetőfedésre az 1980-as évekig használták, az azbesztpalát hamarosan tömegesen kell biztonságosan eltávolítani, és ártalmatlanítani. Az azbesztpala hulladékmentesítés költsége egy régi tető felújításakor: tájékoztatásul a Dunakanyarban, 2013-as árak: ártalmatlanítás 55 Ft/kg, szállítás 210 Ft/km (+ áfa), a Fővárosi Településtisztasági Vállalat távolsága 70 km.

Az azbesztpala mentesítés egy olyan terület, melyhez pályázati forrást érdemes felhasználni, az útvonalat több helyszín sorba állításával lehet megszervezni (a 98/2001. (VI. 15.) Korm. rendelet „a veszélyes hulladékkal kapcsolatos tevékenységek végzésének feltételeiről” című rendelet szerint „begyűjtő járatok” szervezése lehetséges), valamint a veszélyes hulladékra kijelölt szállítók felől érdemes tájékozódni.

Közzétéve: 2020-02-11
Közzétette: Varga Ferenc
Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Palafed%C3%A9s

PalaBlog - Palatető felújítás bontás nélkül - Palatető szigetelésBlog bejegyzések

Palatető felújítás bontás nélkül - Palatető szigetelés

Kimagasló szakértelem

Akár Palatető felújításról, palatető szigetelésről, lapostető felújításról vagy palatető festésről legyen szó, minden esetben garantálni tudjuk, hogy kollégáink kiamgasló szakértelemmel látják el a feladataikat.

Palatető felújítás bontás nélkül - Palatető szigetelés

Minőség és garancia

Munkáinkat a legnagyobb minőséggel végezzük el és minden esetben írásos garanciát vállalunk arra.

Palatető felújítás bontás nélkül - Palatető szigetelés

Profi eszközpark

Legyen akár apróbb palatető javításről, akár komplett Palatető felújításról szó, profi eszközökkel látunk el minden munkát.

Palatető Felújítás - Munkáink

Palatető felújítás, pala felújítás, gyorsan, tisztán, bontás nélkül országosan. A teljesség igénye nélkül tekintse meg legutóbbi munkáinkat.

Palatető felújítás, palatető szigetelésországosan, ingyenes helyszíni felméréssel

Kérjen visszahívást Árajánlatkérés

Palatető felújításGyakran ismételt kérdések

Palatető felújítás bontás nélkül - Palatető szigetelés

A Palatető felújítás, palatető szigetelés árát több tényező is befolyásolja. Ilyen például a felhasznált alapanyag, illetve kiválasztott technologia. Minden kivitelező egyedi árképzés alkalmaz ( munkadíj plusz alapanyag).Mi cégünk ezt teljesen leegyszerüsítette, mi egységes nényzetméter áron dolgozunk, ami nálunk 3800-Ft ami tartalmazza a munkadíjat és minden felhasznált anyagot.

A palatetőket három fele módon lehet bontás nélkül felújítani. Az első és egyben a legolcsóbb az a palatető festése. A tetőfestést mi cégünk 2700.Ft-tól tudja kivitelezni. A második lehetőség a Villas Color bitumenes zsindely, ennek a felújítási módnak az ára mint fentebb is írtam 3800-Ft/Nm. A harmadik lehetőség a cserepeslemezzel történő felújítás. Ez a legdrágább felújítási módszer. Ennek az árát nem is lehet látatlanban meghatározni.

Elöregedett, elhasználódott, repedt, beázó, 100 éves palával fedett tetők felújítására kiváló lehetőséget nyújt a Villas Color bitumenes zsindelyfedés. Mivel a pala 15-20 év után előregszik, elmohásodik, így a vízzárósága megszűnik. Nagy szín illetve mintaválasztékkal rendelkezünk. Tökéletesen bevált, több mint 25 éves múlttal rendelkező mószert kínálunk Őnnek.

Első mindig az ügyfél

Az elmúlt több mint 15 évben számos megkeresést kaptunk. Az általunk elvégzett munkára minden esetben írásos garanciát vállal cégünk, így garantáljuk. Ezen felül büszkék vagyunk arra, hogy a kivitelezett palatető felújítás, palatető szigetelési munkákra ügyfeleink több mint 95% elégedett volt. Első mindig az ügyfél, minden körülmény között.

A palatető felújítás ára

A palatető felújítás ára

Áraink