Hétfő - Péntek: 09:00 - 17:00

Online árajánlatkérés / Visszahívás kérése

Írja meg kérem milyen munkával bízna meg bennünket. Minél több részletet ad meg, annál pontosabb árajánlatot tudunk Önnek ajánlani. Amennyiben visszahívást szeretne, kérem írja meg ezt is.

Palatető felújítás Csörnyeföld

Társaságunk 2005-ben alakult családi vállalkozás. Fő tevékenységünk, Palatető felújítás bontás nélkül. Cégünk több éves tapasztalattal a háta mögött kínálja Önnek szolgáltatásait Csörnyeföld településen is. Palatető felújítás Csörnyeföld, pala felújítás Csörnyeföld, gyorsan, tisztán, bontás nélkül! Az elmúlt évtizedekben több millió négyzetméter palatető épült Csörnyeföld településen, melyek mára elöregedtek , beáznak ,felújításra szorulnak, erre kínálunk egy megfizethető és megbízható megoldást, az osztrák Villas™ cég color szigetelőanyagával. Ez az eljárás a Palatető felújítási eljárások közül a legköltséghatékonyabb, esztétikus, beázásmentes és 12 év írásos garanciát vállalunk rá!


PalaBlog - Palatető felújítás Csörnyeföld, palatető szigetelés CsörnyeföldBlog bejegyzések


Gyakran ismételt kérdések

A Palatető felújítás, palatető szigetelés árát több tényező is befolyásolja. Ilyen például a felhasznált alapanyag, illetve kiválasztott technologia. Minden kivitelező egyedi árképzés alkalmaz ( munkadíj plusz alapanyag).Mi cégünk ezt teljesen leegyszerüsítette, mi egységes nényzetméter áron dolgozunk, ami nálunk 3800-Ft ami tartalmazza a munkadíjat és minden felhasznált anyagot.

A palatetőket három fele módon lehet bontás nélkül felújítani. Az első és egyben a legolcsóbb az a palatető festése. A tetőfestést mi cégünk 2700.Ft-tól tudja kivitelezni. A második lehetőség a Villas Color bitumenes zsindely, ennek a felújítási módnak az ára mint fentebb is írtam 3800-Ft/Nm. A harmadik lehetőség a cserepeslemezzel történő felújítás. Ez a legdrágább felújítási módszer. Ennek az árát nem is lehet látatlanban meghatározni.

Elöregedett, elhasználódott, repedt, beázó, 100 éves palával fedett tetők felújítására kiváló lehetőséget nyújt a Villas Color bitumenes zsindelyfedés. Mivel a pala 15-20 év után előregszik, elmohásodik, így a vízzárósága megszűnik. Nagy szín illetve mintaválasztékkal rendelkezünk. Tökéletesen bevált, több mint 25 éves múlttal rendelkező mószert kínálunk Őnnek.


Palatető Felújítás - Munkáink

Palatető felújítás, pala felújítás, gyorsan, tisztán, bontás nélkül országosan. A teljesség igénye nélkül tekintse meg legutóbbi munkáinkat.