Palatető felújítás Mikekarácsonyfa
Hívjon vagy hagyjon üzenetet : Vida Szabolcs | +36 (30) 860-5016
Vegye igénybe személyreszoló akcióinkat most! Adja meg adatait és felkeressük Önt!
 • Palatető felújítás Mikekarácsonyfa, palatető szigetelés Mikekarácsonyfa

  Palatető felújítás Mikekarácsonyfa, palatető szigetelés Mikekarácsonyfa

  Társaságunk 2005-ben alakult családi vállalkozás. Fő tevékenységünk, palatető felújítás Mikekarácsonyfa, palatető felújítás Mikekarácsonyfa bontás nélkül. A Cégünk több éves tapasztalattal a háta mögött kínálja Önnek szolgáltatásait: palatető felújítás Mikekarácsonyfa, palafelújítás Mikekarácsonyfa, gyorsan, tisztán, bontás nélkül !
  Palatető felújítás Mikekarácsonyfa, palatető szigetelés Mikekarácsonyfa
 • Palatető felújítás Mikekarácsonyfa, palatető szigetelés Mikekarácsonyfa

  Profi, gyakorlott
  szakembergárda

  Az elmúlt évtizedekben több millió négyzetméter palatető épült országszerte, melyek mára elöregedtek , beáznak ,felújításra szorulnak, erre kínálunk egy megfizethető és megbízható megoldást, az osztrák Villas™ cég color szigetelőanyagával Mikekarácsonyfa településen is.
  Palatető felújítás Mikekarácsonyfa, palatető szigetelés Mikekarácsonyfa
 • Palatető felújítás Mikekarácsonyfa, palatető szigetelés Mikekarácsonyfa

  Minőség, minőség minőség...

  Legfontosabb célkitűzésünk, hogy minden megrendelő igényeit a legmagasabb minőséggel, ugyanakkor a megrendelő számára elfogadható áron tudjuk teljesíteni.
  Palatető felújítás Mikekarácsonyfa, palatető szigetelés Mikekarácsonyfa

Üdvözlöm weboldalunkon!

Palatető felújítás Mikekarácsonyfa, palatető szigetelés Mikekarácsonyfa

Rövid ismertető cégünkről. Társaságunk 2005-ben alakult családi vállalkozás. Fő tevékenységünk, palatető felújítás Mikekarácsonyfa bontás nélkül. A Cégünk több éves tapasztalattal a háta mögött kínálja Önnek szolgáltatásait: palatető felújítás Mikekarácsonyfa, palafelújítás Mikekarácsonyfa, gyorsan, tisztán, bontás nélkül! Az elmúlt évtizedekben több millió négyzetméter palatető épült országszerte, melyek mára elöregedtek, beáznak, felújításra szorulnak. Erre kínálunk egy megfizethető és megbízható megoldást, az osztrák Villas™ cég color szigetelőanyagával. Ez az eljárás a palatető felújítási eljárások közül a legköltséghatékonyabb, esztétikus, beázásmentes és 12 év írásos garanciát vállalunk rá!

Kérdése van, keressen bennünket bizalommal! +36 (30) 860-5016Tekintse meg legutóbbi munkáinkat!

Ma már nagyon sok cég foglalkozik palatető felújítással Mikekarácsonyfa településen is. Mi büszkék vagyunk arra, hogy eddig minden általunk elvégzett palatető felújítás során munkánkkal a megrendelők teljesen elégedettek voltak. Tekintse meg legutóbbi munkánkat és amennyiben felkeltettük az érdeklődését keressen bennünket bizalommal. Árajánlatot kérhet weboldalunkon is! Egyes képek Mikekarácsonyfa településen végzett munkáinkról készültek.

Miért éri meg Önnek minket választani?

Ha eddig még nem győztük volna meg, íme néhány további érv amellett miért is érdemes Önnek minket választania.
 • Több éves tapasztalat palatető felújításban, palafelújításban, palatető szigetelésben
 • Profi szakemberek településen is
 • Garantáltan csak minőségi anyagokat használunk
 • Az ország egész területén megtalálhatóak vagyunk
 • Folyamatos tetőfedési akciókkal várjuk megrendelőinket
 • Ingyenes tetőfelmérés, ingyenes ajánlatkérés, palatető felújításra, palatető szigetelésre
 • 12 év írásos garanciát válalunk !Gyakran ismételt kérdések

 • Mennyibe kerül a palatető felújítása?
 • Mik palatető felújítás, palatető szigetelés lehetőségei?
 • Miért fontos a palatetők szigetelése, felújítása?
Több éves tapasztalat a palatető felújítás minden területén

Palatető felújítás Mikekarácsonyfa településen bontás nélkül

Hívjon most : +36 30 860 50 16 VAGY kérjen árajánlatot

Cikkek Palatető felújítás témában

Azbesztmentesítés

Nagy mennyiségben keletkezik az építési bontás során tetőfedő azbeszt-pala, mely egészségügyi kérdéseket is felvet. Az azbesztcement palafedés bontásakor veszélyes hulladéknak minősül, EWC kódja 17 06 15. A 2014-2020-as OHT tartalmaz előirányzatokat a 2.4.6.12. pontban, az azbeszt-pala számára a lerakók meghatározását és ütemezését is. Viszont az utóbbi időben a szeszélyes időjárás, a jégesők az azbesztpala tetőket teljesen tönkreteszik. Másrészt az azbesztrost akkor okozhat veszélyt, ha a pala megsérül: elreped vagy eltörik. A palatetők élettartama 20–40 év, és mivel a palát tetőfedésre az 1980-as évekig használták, az azbesztpalát hamarosan tömegesen kell biztonságosan eltávolítani, és ártalmatlanítani. Az azbesztpala hulladékmentesítés költsége egy régi tető felújításakor: tájékoztatásul a Dunakanyarban, 2013-as árak: ártalmatlanítás 55 Ft/kg, szállítás 210 Ft/km (+ áfa), a Fővárosi Településtisztasági Vállalat távolsága 70 km.

Az azbesztpala mentesítés egy olyan terület, melyhez pályázati forrást érdemes felhasználni, az útvonalat több helyszín sorba állításával lehet megszervezni (a 98/2001. (VI. 15.) Korm. rendelet „a veszélyes hulladékkal kapcsolatos tevékenységek végzésének feltételeiről” című rendelet szerint „begyűjtő járatok” szervezése lehetséges), valamint a veszélyes hulladékra kijelölt szállítók felől érdemes tájékozódni.

Közzétéve: 2020-02-11
Közzétette: Varga Ferenc
Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Palafed%C3%A9s

Palatető Felújítás Blog Bejegyzések- PalaBlog

 • Legfrisebb blog bejegyzések
   - Palatető felújítás Szigetváron

  Palatető felújítás Szigetváron

  Palatető felújítást, illetve ereszcsatorna cseréjét készítettük el Szigetváron. Kicseréltünk egy tetőkibúvót is a tulajdonos kérésére.

   - Palatető felújítás Sárvár

  Palatető felújítás Sárvár

  Palafelújítást készítettünk Sárvár településen, a tető beázását megszüntettük. Mediterán vörös színt választott a megrendelő. Ereszcsatornát is felújítottuk.

   - Palatető felújítás Solnokon

  Palatető felújítás Solnokon

  Palatető felújítását végeztük Szolnokon, hullámpala bontását végeztük osb lapot helyeztünk fel és arra raktuk rá a Villas bitumenes zsindelylemezt.

 • További blog bejegyzések

Palatető felújítás országosan

A Euro-ker-szig Kft. országosan végez palatető felújítást, palatető szigetelést. Nézze meg azokat a településeket, megyéket, ahol szolgáltatásainkat igénybe veheti.