Az oldal betöltése folyamatban

Palatető felújítás | Árak

+36 (30) 860-5016

Áraink


Palatető szigetelés országosan

Palatető felújítás, nm árak

Egy tekercs zsindely 10m², amelyből tetőfelület fedésére 0,8 m² használható. Különböző tetőformátől változik a hulló anyag mennyisége.

Az árak minimum 110 m²-es tetőfelületre vonatkoznak.

Az ár tartalmazza az anyagárat és a munkadíjat.

Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.

Kémélyfelújítás

35 000 Ft-tól anyag fajtától függően

Ereszcsatorna készítés

3200 Ft-tól anyag fajtától függően

Figyelem három dolog amivel átverhetik!

Palatető javítás m² ára!

Szeretnék Önnek beszélni a m² árakról, mert sok kivitelező "olcsón" felújítja önnek tetőjét! Amikor valahol azt olvassa hogy a Palatető javítás m² ára lényegesen alacsonyabb 3800 Ft-tól hazugság! Mert a Palatető javítását nem lehet becsületesen,garanciát válalva olcsóbban kivitelezni. Ha viszont olyat olvas, hogy a Palatető javítás nm ára 3800 Ft-tól akkor az HELYES


Palatető javítás, anyag minősége!

Ma Magyarországon nagyon sok féle fajta zsindely található a piacon. Szeretnék Önnek segíteni kiválasztani a megfelelőt. Minden anyagot más, más dologra készítettek a gyártok Pl: index lapostető felújítására használatos. Nagyon sok a festett zsindely is! Amit a mi cégünk ajánl az a mai piacon a legjobb minőség. A Villas™ Color kifejlesztette a palatető szigetelésére a legjobb technologiát. Ezért ha valaki megkeresi Önt, hogy az Ön tetőjét 3200/m² áron megcsinálja akkor itt van a baki!

Ezért ha Palatető javításról van szó keressen fel bennünket. Hiszen a cégünk fő tevékenysége Palatető javítás, palatető bontás nélküli felújítása, palafelújítás!


Palatető felújítás, garancia!

A Villas™ cég által vállalt garancia felétételei a következőek:

- a palatetőt nagynyomású tisztító berendezéssel kell tisztítani, a mechanikai tisztítás nem elegendő ( nem is megfelelő)
- száradás után pormex rapid típusú mélyalapozóval kell bevonni a tökéletes tapadás érdekében
- a Villas™ Color zsindelyt teljes felületen lángolvasztással kell rögzíteni a tetőre
- a tető szelőzését a Villas™ Hungaria által, a tető felületébe süllyeszthető levegőző rendszerrel kell megoldani. Ezen feladatok bármelyikét elhagyva érvényét veszti a gyártói garancia!

Online árajánlat kérése

*Kérem adja meg az alábbi adatokat és kollégáink a
megadott adatok alapján árajánlatot küldenek Önnek.